کارگاه آموزشی تحت عنوان «دانشگاه تراز جهانی و چالش‌های آن» در دانشگاه رازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، کارگاه آموزشی  تحت عنوان «دانشگاه تراز جهانی و چالش‌های آن» عصر دوشنبه (25 اردیبهشت) با ارائه دکتر مجتبی طهمورث پور عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور جمعی از اساتید دانشگاه توسط معاونت آموزشی و همکاری کمیته علم سنجی دانشگاه در سالن اجتماعات دکتر شمسی پور کتابخانه مرکزی برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه دکتر سلیمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به حاضرین خوش آمد گفت و همچنین دکتر حمید احمدی دبیر کمیته علم سنجی گزارشی از رتبه بندی دانشگاه رازی در داخل و خارج از کشور ارائه داد.

در ادامه دکتر طهمورث پور در رابطه با ویژگی های دانشگاه تراز جهانی، راهکارهای پیشنهادی، نقش آفرینی علم در اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی و نیز چالش های موجود مانند؛ عدم وجود واحد بازاریابی، عوامل موثر در استقلال دانشگاه ها مطالبی را ارائه داد.