معاون شهرداری کرمانشاه خبر داد:حمایت از پایان ‌نامه‌های دانشگاهی در موضوعات مرتبط با مسائل شهری

معاون شهرداری کرمانشاه گفت: طرح حمایت از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی را در معاونت برنامه ریزی شهرداری کرمانشاه دنبال می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، عبدالمالکی، معاون شهرداری کرمانشاه در  نشست خبری همایش کرمانشاه و زندگی شهری که صبح امروز(26تیرماه) در سالن جلسات حوزه ریاست دانشکده علوم اجتماعی برگزار شد اظهار داشت: تفاهم نامه‌ای میان شهرداری کرمانشاه و دانشگاه رازی منعقد شده و همایش ملی "کرمانشاه و زندگی شهری" یکی از مفاد این تفاهم نامه است.

وی افزود: آیین نامه حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری نهایی شده و شهرداری در سرفصل های مورد نیاز خود در حوزه شهرسازی، حمل و نقل و... اولویت‌ها را لحاظ و تبدیل به موضوعات پایان نامه های تحصیلات تکمیلی می‌نماید که تاکنون بیش از ۱۰۰ مورد به عنوان پیشنهاد موضوع پایان نامه احصاء و آماده شده است.

عبدالمالکی گفت: در حوزه مدیریت شهری کرمانشاه معتقد هستیم که تعاملات اجتماعی  در حوزه اجرا و مردم و کار علمی باید تقویت شود و پیشرفت کرمانشاه را در گرو تعامل با همه شهروندان می‌دانیم.

وی یادآور شد: طرح حمایت از پایان نامه های ارشد را با عنوان حمایت از پروژه ها و طرح های پژوهشی در معاونت برنامه ریزی شهرداری کرمانشاه دنبال می کنیم.