معاون سازمان برنامه و بودجه کشور از پروژه های عمرانی دانشگاه رازی بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی ، دکتر محمد رضا واعظ مهدوی معاون علمی فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور صبح امروز (17تیرماه) از پروژه های عمرانی دانشگاه رازی بازید کرد.

دکتر محمدرضا واعظ مهدوی از پروژه های عمرانی دانشگاه رازی آزمایشگاه مرکزی، مجتمع کلاسی، دانشکده شیمی، دانشکده اقتصاد و حسابداری، دانشکده هنر و معماری، دانشکده مهندسی علوم کشاورزی بازدید کرد و در حاشیه این بازدید اظهارکرد: انتظار ما از دانشگاه ها و مراکز علمی فرهنگی کشور این است که به حل مسائل صنعتی، اجتماعی و فرهنگی منطقه خود بیشتر بپردازند.

معاون علمی فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: دانشگاه‌هایی که به حل مسائل منطقه خود بپردازند، بیشتر مورد حمایت قرار می‌گیرند.

وی تاکید کرد: هر مجموعه ای که در حل مسائل اجتماعی، صنعتی و فرهنگی منطقه خود ورود کند و همچنین فارغ التحصیلان آن بتوانند راحتر جذب بازار کار شوند، بیشتر مورد حمایت سازمان برنامه و بودجه قرار می گیرند.

دکتر واعظ مهدوی همچنین در خصوص دانشگاه رازی گفت: دانشگاه رازی کرمانشاه یکی از قدیمی ترین دانشگاه های کشور است و امسال حدود 110 میلیارد تومان اعتبار به همراه 20 میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای پروژه های عمرانی و همچنین شش میلیارد تومان اعتبار برای تعمیرات دانشگاه رازی اختصاص داده شده است.

این مقام مسئول در سازمان برنامه و بودجه گفت: دانشکده شیمی دانشگاه رازی یکی از سرآمدان علمی در کشور است که امروز شاهد آنیم که ساختمان جدید این دانشکده با پیشرفت 70 درصدی در دست ساخت است.

دکتر واعظ مهدوی خاطرنشان کرد: دانشکده شیمی، دانشکده حسابداری و اقتصاد، ساختمان آزمایشگاه مرکزی و دانشکده برق و کامپیوتر از جمله پروژه هایی است که انتظار داریم با تخصیص بودجه آنها به زودی به بهره برداری برسند.

وی تاکید کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر زیرساخت های بسیار خوبی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

معاون علمی فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: بررسی وضعیت آموزش عالی، بررسی وضعیت پژوهش و فناوری، بررسی وضعیت آموزش عمومی و بررسی وضعیت حوزه فرهنگی استان کرمانشاه از جمله اهداف این سفر به استان کرمانشاه است.