به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز (12 مهرماه) محل جدید مرکز زبان دانشگاه رازی با حضور دکتر سلیمی معاون آموزشی دانشگاه به نمایندگی از هیأت رئیسه، که در محل مجتمع کلاسی پردیس دانشگاه مستقر شد افتتاح گردید. دکتر سامان عبادی رییس مرکز زبان گزارش کاملی از فعالیت­ های مرکز در بخش­ های مختلف برگزاری آزمون بسندگی، کلاس­ های آمادگی تافل دکتری و کلاس­ های مکالمه ارائه نمود. رییس مرکز زبان خاطرنشان کرد: کارهای طراحی سامانه مستقل آزمون بسندگی زبان نهایی شده و به زودی مورد بهره­ برداری قرار خواهد گرفت. وی همچنین اظهار داشت: به زودی تا اواخر مهرماه کلاس­ های آموزش مکالمه انگلیسی از سطح مبتدی تا پیشرفته برای کلیه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه در محل پردیس دانشگاه و دانشکده­ های مختلف برگزار خواهد شد. گفتنی است براساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه کلیه دانشجویان ورودی جدید دکتری که نمره آزمون زبان ندارند بایستی در امتحان تعیین سطح بسندگی زبان که در تاریخ 21/07/96 برگزار می گردد شرکت نمایند. لازم به ذکر است تا کنون دو دوره آزمون بسندگی زبان و دوره آمادگی تافل دکتری برگزار گردیده و سومین آزمون بسندگی دانشگاه در تاریخ ١٢ آبان برگزار وسومین دوره آمادگی تافل دکتری نیز از آخر هفته جاری در مرکز زبان برگزار خواهد شد.