رئیس دانشگاه رازی : بازدهی بالاتر در بخش کشاورزی به رفع معضل بیکاری کمک می کند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر محمدابراهیم اعلمی‌آل‌آقا در مراسم افتتاح سیستم‌های آبیاری تحت فشار در سطح 140 هکتار از اراضی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی، با اشاره به وجود اراضی مستعد زراعی در استان کرمانشاه در کنار برخورداری از اقلیم‌های مختلف آب و هوایی، خاک مناسب و میزان بارندگی سالانه دوبرابری نسبت به کشور اظهار کرد: استان کرمانشاه ظرفیت‌های قابل توجهی در عرصه کشاورزی دارد که نیاز به شکوفا شدن دارند.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا با تاکید بر اینکه اگر تاکنون دانشگاه و فعالیت‌های پژوهشی آن منجر به فناوری و تولید ثروت نشده یعنی در این حوزه غفلت شده، ادامه داد: پردیس کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه باید به سمتی پیش برود تا مشکلات بخش کشاورزی برای حل شدن به آن ارجاع داده شود.

رئیس دانشگاه رازی تاکید کرد: باید در بخش های مختلف پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی شاهد بروز تکنولوژی های مختلف بوده و به نماد پژوهشی در عرصه کشاورزی تبدیل شود.

وی از اعضای هیئت علمی پردیس کشاورزی و مناطبع طبیعی به عنوان یک پتانسیل بزرگ یاد کرد و افزود: این مجموعه در کنار مرکز تحقیقات و جهاد کشاورزی استان خواهد توانست نقش مهمی در شکوفایی هر چه بیشتر استان در عرصه کشاورزی ایفا کند.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا با تاکید بر اینکه باید سمت و سوی دانشگاه به سمت حوزه پژوهش های نوین در عرصه کشاورزی باشد، یادآوری کرد: باید کشاورزی استان را به سمت شاخص‌های علمی پیش برده و یک افق جدیدی را پیش روی بخش کشاورزی استان باز کنیم.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا در ادامه خواستار همکاری پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با مجموعه فنی و حرفه‌ای استان جهت ارتقای سطح مهارتی دانشجویان شد و افزود: پرداختن به این مهم نقش مهمی در بالا بردن توان فنی و مهارتی فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد.

رئیس دانشگاه رازی تاکید کرد: استفاده از کار عملی و آشنایی دانشجویان با نمونه های عینی به فارغ التحصیلان دانشگاهی جرأت و جسارت کار کردن می دهد و آنها را آماده ورود به بازار کار می کند.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا به آمار بالای بیکاری استان اشاره کرد و گفت: بیکاری روی مردم استان فشار آورده و بخش کشاورزی با سرمایه‌گذاری کمتر و بازدهی بالاتر خواهد توانست به کمک حل معضل بیکاری بیاید.

وی تصریح کرد: اهمیت بخش کشاورزی در استانی که افق توسعه آن در قالب  بخش کشاورزی دیده شده به وضوح مشهود است و دانشگاه باید به نحو ملموس‌تری در حل مشکلات استان ورود کند.

رئیس دانشگاه رازی با بیان اینکه پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی باید به پایلوت محصولات گلخانه‌ای تبدیل شود، افزود: در این خصوص آماده بررسی جدی پروپوزال ها هستیم.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا در ادامه گفت: تجهیز 140 هکتاری اراضی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه یک اقدام جدید است که باید تداوم پیدا کند و مقدمه‌ای جهت آبی کردن کلیه اراضی استان باشد.

دکتر اعلمی‌آل‌آقا بیان داشت: دانشگاه باید خیلی زودتر از اینها شروع به تجهیز اراضی خود به سیستم‌های نوین آبیاری می‌کرد و این حرکت اقدام خوشایندی است که مصر به ادامه این مسیر با شتاب بیشتر تا رسیدن به جایگاه مطلوب در استان هستیم.