نشست مشترک با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت محترم فرهنگی - صفحه نخست

نشست مشترک با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت محترم فرهنگی

در ادامه نشست های مشترک با مسئولین دانشگاه،صبح روز چهارشنبه نوزدهم مهرماه به دعوت مدیریت محترم حراست نشستی با حضور حجت الاسلام قلندری مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جناب آقای دکتر محسنی معاون محترم فرهنگی دانشگاه برگزار شد.در ابتدای این نشست مدیر محترم حراست ضمن قدردانی از تلاش و زحمات بخش های مذکور در جهت خدمت به جامعه دانشجویی گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه در سه حوزه عفاف و حجاب،تشکل های دانشجویی و شبکه های اجتماعی  را ارائه نمود.وی با اشاره به دغدغه و مطالبه جامعه دانشگاهی در این حوزه ها، خواستار تدوین منشور اخلاقی دانشگاه توسط بخش های مرتبط در این زمینه شد. در ادامه معاون محترم دانشجویی با تاکید بر اهمیت مساله اخلاق در دانشگاه، انجام هر گونه اقدام در این زمینه را در گرو همراهی و همدلی همه بخش های دانشگاه دانست.وی توجه به رعایت حریم های اخلاقی را فارغ از جناح بندی های سیاسی دانست که هر فردی با هر گرایش حزبی باید نسبت به آن حساس بوده و در جهت رعایت آن تلاش کند.سپس مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با تاکید بر این موضوع که رعایت منشور اخلاقی نه تنها بر دانشجویان بلکه بر همه کارکنان و اساتید دانشگاه واجب و ضروری است،همکاری همه بخش ها و معاونت های دانشگاه و از جمله معاونت های دانشجویی و آموزشی را شرط موفقیت کار دانست.ایشان با ذکر این مطلب که بر اساس تنوع مسائل فرهنگی باید از سه شیوه استعلاجی، تسکینی و کار فرهنگی مدد جست بر آمادگی نهاد نمایندگی جهت هرگونه کمک در زمینه تاکید ورزید. در ادامه پس از بحث و بررسی تصمیماتی اتخاذ گردید.