سمینار تخصصی اهمیت و امنیت سایبری در پدافند غیرعامل - صفحه نخست

سمینار تخصصی اهمیت و امنیت سایبری در پدافند غیرعامل

سمینار تخصصی اهمیت و امنیت سایبری در پدافند غیرعامل صبح امروز (۸آبان ماه۱۳۹۶) با حضور مسئولین استانی و دانشگاهی در سالن شهید دکتر علی‌محمدی برگزار شد. این سمینار تخصصی باهدف آشنایی و آگاهی عموم مردم و همچنین کاربران و سازمان‌ها در فضای سایبری در دانشگاه رازی برگزار شد.در ابتدای این سمینار دکتر سجاد دادفر مدیر حراست دانشگاه رازی امنیت را یکی از مهم‌ترین خواسته‌های بشردر طول تاریخ دانست و بیان داشت: یکی از مهم‌ترین خواسته‌های بشر در طول تاریخ، دستیابی به مسئله امنیت به معنی  آرامش و آسودگی است.به همین دلیل  امروزه هم، امنیت یکی از مولفه های اصلی زندگی بشراست که باید بیشتر به آن توجه نمود؛ چراکه امنیت نه ‌فقط یکی از نیازهای اساسی بشر بلکه خود عامل مهمی در جهت توسعه همه‌جانبه بشر در طول تاریخ بوده است. دکتر دادفر افزود: اهمیت مساله امنیت در زندگی انسانی به گونه ای است که ،وقتی‌ ما به آموزه‌های دینی خود مراجعه می‌کنیم به عنوان یکی از شاخصه های حیات جاودان جهت اولیاء الله بر آن تاکید شده است. وی گفت: مقدمه هرگونه توسعه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی در درون هر جامعه‌ای دستیابی به مؤلفه امنیت است.